Suna bine!

www.audioexpert.ro

Despre noi

audioexpert.ro

Ne adresam, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditiva, service in garantie si post garantie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultati de auz, atat celor cu posibilitati financiare limitate, cat si persoanelor active, a caror pretentii si expectante pot fi complexe. Produsele promovate de firma sunt destinate in egala masura varstnicilor, tinerilor si copiilor. Cu alte cuvinte portofoliul de instrumente este unul foarte generos si flexibil.

Suntem o echipa de audiologi si audioprotezisti a carei misiune este sa oferim cele mai potrivite solutii pentru pacientii si partenerii nostri.

Credem in profesionalism si de aceea am invatat sa ascultam problemele fiecarui pacient, ca sa putem sa le oferim solutii adaptate nevoilor lor. Dorim sa fim partenerul ideal atat pentru pacientii nostri, cat si pentru partenerii si colaboratorii nostri.

Pentru a oferi o calitate maxima in privinta satisfacerii cerintelor clientilor si partenerilor sai, Herasib s.r.l. este certificata din 2012 conform standardului ISO 9001/2008.

Service

La toata gama de aparate auditive

Daca vi s-a stricat proteza auditiva sau doriti sa fie verificata puteti sa o trimiteti direct la sediul firmei prin posta la:
Adresa: Str. I. Ghe. Duca nr.32, et.1, Medias, RO-551026
Tel/Fax: +40 269 834.422
Email: info@audioexpert.ro

Detalii

Accesorii

Va punem la dispozitie toata gama de accesorii

Din acesta categorie fac parte bateriile de unica folosinta, olive auditive individuale, filtre, tester baterii, tuburi, silicagel, produse pentru mentinerea in stare de functionare maxima si ingrijirea aparatului auditiv, fie ca este vorba despre cel retro sau cel intra.

Detalii
Medias, str. I. Ghe. Duca nr.32 et.1 | Tel:0269-834.422 | E-mail:info@audioexpert.ro