Suna bine!

www.audioexpert.ro

service

Daca vi s-a stricat proteza auditiva sau doriti sa fie verificata puteti sa o trimiteti direct la sediul firmei prin posta sau personal la:
Adresa: Str. I. Ghe. Duca nr.32, et.1, Medias, RO-551026
Tel/Fax: +40 269 834.422
Email: info@audioexpert.ro

Pentru a beneficia de reparatie garantiala si pentru a cunoaste istoricul reparatiilor, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie. Produsele aflate in perioada de garantie si a caror defectiune a intervenit in urma unor motive independente de utilizator, sunt reparate gratuit.Daca produsul a iesit din termenul de garantie sau daca defectiunea a intervenit in urma utilizarii defectuoase a produsului, nerespectarea intructiunilor de utilizare, precum si in cazul in care se schimba componente considerate consumabile, se va intocmi un deviz de reparatie estimativ. Costul reparatiei este comunicat personal sau prin telefon. In cazul acceptului beneficiarului se trece la repararea produsului; in caz contrar produsul se trimite inapoi beneficiarului.

In cazul in care ati lasat proteza auditiva la punctul de lucru, in momentul in care acesta va fii reparat veti fi contactat de catre audioprotezist si veti stabili impreuna cand puteti sa o ridicati. Daca ati trimis proteza prin posta noi vi-l returnam prin posta, plata reparatiei o veti efectua prin ramburs platind direct postasului.

intrebari frecvente

Ce fac cand aparatul meu suna mai incet decat de obicei sau nu se aude deloc?

Intai incearca daca butonul de volum functioneaza. Pentru a face asta ia aparatul auditiv in palma si inchide pumnul. Acum aparatul ar trebui sa fluiere.Verifica oliva si tubul daca au cerumen sau umezeala si curate daca este necesar.

Verifica daca bateria este corect pusa. Daca nu este nici o imbunatatire inlocuieste bateria. Daca problema persista, contacteaza audiologul.

Ce trebuie sa fac daca bateria se descarca foarte repede?

Pune o baterie noua si noteaza cu exactitate cat de mult dureaza. Apoi contacteaza audiologul avand aceasta informatie pentru ati putea da un sfat.

Cat timp pot pastra bateriile? Se descarca singure la un moment dat ?

Bateriile de acum functioneaza toate pe baza de oxygen si zinc. De aceea vei gasi intotdeauna lipit de baterie un plastic colorat. Imediat ce l-ai inlaturat bateria zinc/aer se activeaza eliberand oxigenul prin perforatii foarte mici. De aceea nu trebuie sa inlaturi folia pana cand nu ai nevoie de baterie. Este recomandat ca dupa ce inlaturi folia sa astepti cam 2 minute pana sa pui bateria.

Ce fac daca aud sunete / pocnituri ?

Verificati tubul si piesa de ureche. Verificati tubul daca este fisurat, si-a schimbat culoarea, s-a intarit si daca este necesar inlocuiti-l. Daca problema persista contactati acusticianul.

Ce fac daca aparatul auditiv suiera?

Verifica daca piesa de ureche este corect si fest asezata pe ureche. Daca problema persista contactati acusticianul.

Ce fac daca simt durere sau inflamatii in ureche?

Indepartati aparatul auditiv si consultati acusticianul sau medical dvs.

Medias, str. I. Ghe. Duca nr.32 et.1 | Tel:0269-834.422 | E-mail:info@audioexpert.ro